Contact

Imex Metaal BV
Habraken 2323 A
5507 TK Veldhoven

Paul Coopal - Hoofd Inkoop
0031(0)646010474
info@imex-metaal.nl

Stefan Senders - Inkoop
0031(0)646002869
stefansenders@imex.cc
 

 

Inname Ophalen

Bij Imex Metaal kunt u zowel als particulier als bedrijf terecht. Imex Metaal zorgt ervoor dat uw schroot en (hard)metaalafval kosteloos op wordt gehaald. Ook bieden wij de mogelijkheid om op afspraak uw metalen bij ons in te leveren en te analyseren. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in de aan- en verkoop van restpartijen gereedschappen HM en HSS en incourante voorraden.

Inkoop (hard)metaalafval
Wij zoeken hardmetaal in elke vorm, zowel stukken als poeders, spanen en slijpsel. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in de aan- en verkoop van restpartijen gereedschappen HM en HSS en incourante voorraden. Onze focus ligt op Nikkel, Hardmetaal, Tin, Koper, Aluminium en Koper/Nikkel legeringen. Wij kopen alle metalen in, zijn flexibel, persoonlijk bereikbaar en kunnen u met alle metaalafvalstromen van dienst zijn. Heeft u deze metalen beschikbaar? Neem contact op met één van onze vakkundige medewerkers!

Prijzen en betalingen
Onze Inkoop- en verkoopprijzen van metalen zijn sterk afhankelijk van verschillende factoren. Omdat Imex Metaal BV u graag de hoogst mogelijke prijzen wil betalen kunnen wij deze niet publiceren op onze website. De prijzen zijn afhankelijk van de wereldwijde marktwerking en zijn gebaseerd op de koersen van de Londen Metal Exchange (LME) en de vraag binnen ons netwerk. Onze uitgebreide nationale en internationale contacten maken het mogelijk om u optimale prijzen te bieden. Wilt u toch prijzen weten, dan bent u op afspraak altijd welkom op ons bedrijf of neem telefonisch / per e-mail contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Landelijk dekkend netwerk
We hebben een landelijk dekkend netwerk met 24 uurs service. Ook kunt u door ons een container laten plaatsen op locatie. Met onze snelle ophaalservice zijn we onderscheidend ten opzichte van andere metaalhandelaren.

Transport en Milieu
Imex Metaal is VHIB-gecertificeerd en heeft een jarenlange ervaring in metaalrecycling van non-ferro metalen en legeringen. Imex Metaal neemt de zorg voor het milieu uiterst serieus en heeft dan ook alle noodzakelijke certificaten en vergunningen die een verantwoorde werkwijze garanderen in het complete proces –van transport tot en met verwerking.