Contact

Imex Metaal BV
Habraken 2323 A
5507 TK Veldhoven

Paul Coopal - Hoofd Inkoop
0031(0)646010474
info@imex-metaal.nl

Stefan Senders - Inkoop
0031(0)646002869
stefansenders@imex.cc
 

 

Bedrijf

Imex Metaal BV heeft ten doel het verwerken en recyclen van metaalafval op een milieubewuste manier. Wij werken daarbij samen met enkele grote afvalverwerkers. Imex Metaal BV staat middenin de nieuwste ontwikkelingen rond hardmetaal. Imex Metaal BV verwerkt meer dan 50 ton hardmetaal per jaar, en het het volume groeit elke dag!

Hardmetaal biedt door zijn enorme hardheid en slijtagebestendigheid geweldige mogelijkheden. Het eindpunt in die zoektocht ligt op dit moment bij hardmetaal, een materiaal dat vele malen harder is dan het gebruikelijke staal. Imex Metaal BV heeft daarom interesse in elke vorm van hardmetaal.

Ons bedrijf voorziet u daarbij van gratis opslagvaten en komt deze op afspraak verwisselen. Door het logistieke netwerk en de snelheid waarmee wij handelen kunnen snel aan uw vraag voldoen. Omdat wij dagelijks verschillende routes rijden zijn wij in staat het metaal snel bij u op te halen. Op verzoek kunt u ook gebruik maken van onze gratis opslagcontainers om het u zo makkelijk mogelijk te maken.

Imex Metaal is VHIB-gecertificeerd en kan bogen op een jarenlange ervaring in metaal recycling van non-ferro metalen en legeringen, met een focus op Nikkel, Hardmetaal, Tin, Koper, Aluminium en Koper/Nikkel legeringen.

Imex Metaal BV draagt zorg voor een verantwoorde bedrijfsvoering, met respect voor het milieu. We beschikken dan ook over alle noodzakelijke certificaten en vergunningen en zien toe op een strikte naleving van de geldende wet- en regelgeving. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om nog milieuvriendelijker te kunnen werken.

. gecertificeerd

Daarnaast is Imex Metaal BV maatschappelijk ondernemend en een trouwe sponsor van het verenigingsleven en tal van evenementen in de regio.